Reservar

L'Azure Hotels

Reserva tu habitación

Hotel / Destino
Fechas
Nº de personas
2 Adultos / 0 Niños
Código promocional
Habitación
Adultos
-
+
Niños
-
+
+ Añadir habitación
Confirmar selección

PRENSA

novaradiolloret / Octubre 2019

Lloret de Mar serà la seu del torneig de futbol sènior més gran del món

Lloret de Mar acollirà el torneig de futbol sènior més gran del món, per a jugadors de més de 55 anys. L’esdeveniment, anomenat COPA AFIA CATALUNHA se celebrarà del 28 de maig al 4 de juny del 2020 i s’espera la participació de prop de 900 persones, entre futbolistes brasilers i acompanyants.

S’ha desenvolupat ja amb molt èxit a països com Brasil, Argentina, Mèxic, Aruba, Paraguai i la República Dominicana. Lloret de Mar serà la tercera destinació d’Europa que es converteix en seu del torneig. Anteriorment, s’ha disputat a Chiclana i Mallorca. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, destaca que “és un torneig consolidat internacionalment”.

L’esdeveniment serà retransmès en directe per streaming i comptarà amb videoarbitratge. Els partits es jugaran a les Pistes d’Atletisme, del 28 de maig del 2020 al 4 de juny. Pel que fa als participants, s’allotjaran a l’Hotel L’Azure, un establiment que en breu obrirà les seves portes, després d’una reforma integral de més de 24 milions d’euros.

Todos los derechos reservados. Queda prohibida la reproducción, distribución y la comunicación pública, incluida su modalidad de puesta a disposición, de la totalidad o parte de los contenidos de esta página web sin la autorización de las personas que ostenten los derechos sobre los mismos. Si tienes razones para creer que algún material publicado en esta web está infringiendo sus derechos de propiedad o de otra persona a la que representes, por favor ponte en contacto con nosotros en info@lazure-hotel.com