Réserver

Chambre
Adultes
-
+
Enfants
-
+
+ Ajouter une chambre
CONFIRMER

Presse

novaradiolloret / Octubre 2019

Lloret de Mar serà la seu del torneig de futbol sènior més gran del món

Lloret de Mar acollirà el torneig de futbol sènior més gran del món, per a jugadors de més de 55 anys. L’esdeveniment, anomenat COPA AFIA CATALUNHA se celebrarà del 28 de maig al 4 de juny del 2020 i s’espera la participació de prop de 900 persones, entre futbolistes brasilers i acompanyants.

S’ha desenvolupat ja amb molt èxit a països com Brasil, Argentina, Mèxic, Aruba, Paraguai i la República Dominicana. Lloret de Mar serà la tercera destinació d’Europa que es converteix en seu del torneig. Anteriorment, s’ha disputat a Chiclana i Mallorca. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, destaca que “és un torneig consolidat internacionalment”.

L’esdeveniment serà retransmès en directe per streaming i comptarà amb videoarbitratge. Els partits es jugaran a les Pistes d’Atletisme, del 28 de maig del 2020 al 4 de juny. Pel que fa als participants, s’allotjaran a l’Hotel L’Azure, un establiment que en breu obrirà les seves portes, després d’una reforma integral de més de 24 milions d’euros.

Tous droits réservés. La reproduction, la distribution et la communication publique, y compris la mise à disposition, de la totalité ou d’une partie du contenu de ce site internet interdit est en l’absence de l’autorisation des personnes qui en détiennent les droits. Si vous avez des raisons de croire qu’un document publié sur ce site internet porte atteinte à vos droits de propriété ou à ceux d’une autre personne que vous représentez, nous vous prions de nous contacter à l’adresse info@lazure-hotel.com