Book

Room
Adults
-
+
Children
-
+
+ Add room
Confirm

Press

novaradiolloret / Octubre 2019

Lloret de Mar serà la seu del torneig de futbol sènior més gran del món

Lloret de Mar acollirà el torneig de futbol sènior més gran del món, per a jugadors de més de 55 anys. L’esdeveniment, anomenat COPA AFIA CATALUNHA se celebrarà del 28 de maig al 4 de juny del 2020 i s’espera la participació de prop de 900 persones, entre futbolistes brasilers i acompanyants.

S’ha desenvolupat ja amb molt èxit a països com Brasil, Argentina, Mèxic, Aruba, Paraguai i la República Dominicana. Lloret de Mar serà la tercera destinació d’Europa que es converteix en seu del torneig. Anteriorment, s’ha disputat a Chiclana i Mallorca. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, destaca que “és un torneig consolidat internacionalment”.

L’esdeveniment serà retransmès en directe per streaming i comptarà amb videoarbitratge. Els partits es jugaran a les Pistes d’Atletisme, del 28 de maig del 2020 al 4 de juny. Pel que fa als participants, s’allotjaran a l’Hotel L’Azure, un establiment que en breu obrirà les seves portes, després d’una reforma integral de més de 24 milions d’euros.

All rights reserved. It is forbidden to reproduce, distribute and publicly communicate, including making available all or part of this website’s contents without the authorisation of the individuals who hold the rights to them. If you have reason to believe that any material published on this website is infringing your property rights or those of another person you represent, please contact us at info@lazure-hotel.com