Reservieren

Hotel / Reiseziel
Daten
Gäste
2Erwachsene / 0 Kinder
Rabattcode
Flug + Hotel
Zimmer
Erwachsene
-
+
Kinder
-
+
+ Zimmer hinzufügen
BESTÄTIGEN

Presse

novaradiolloret / Octubre 2019

Lloret de Mar serà la seu del torneig de futbol sènior més gran del món

Lloret de Mar acollirà el torneig de futbol sènior més gran del món, per a jugadors de més de 55 anys. L’esdeveniment, anomenat COPA AFIA CATALUNHA se celebrarà del 28 de maig al 4 de juny del 2020 i s’espera la participació de prop de 900 persones, entre futbolistes brasilers i acompanyants.

S’ha desenvolupat ja amb molt èxit a països com Brasil, Argentina, Mèxic, Aruba, Paraguai i la República Dominicana. Lloret de Mar serà la tercera destinació d’Europa que es converteix en seu del torneig. Anteriorment, s’ha disputat a Chiclana i Mallorca. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, destaca que “és un torneig consolidat internacionalment”.

L’esdeveniment serà retransmès en directe per streaming i comptarà amb videoarbitratge. Els partits es jugaran a les Pistes d’Atletisme, del 28 de maig del 2020 al 4 de juny. Pel que fa als participants, s’allotjaran a l’Hotel L’Azure, un establiment que en breu obrirà les seves portes, després d’una reforma integral de més de 24 milions d’euros.

Alle Rechte vorbehalten. Die Vervielfältigung, Verbreitung und öffentliche Bekanntmachung, einschließlich in Form der Bereitstellung, der Gesamtheit oder eines Teils der Inhalte dieser Webseite ohne die Genehmigung der Eigentümer der Rechte an diesen ist untersagt. Sollten Sie Grund zu der Annahme haben, dass irgendein auf dieser Webseite veröffentlichtes Material Ihre Eigentumsrechte oder jene von durch Sie vertretenen Personen verletzt, nehmen Sie bitte unter info@lazure-hotel.com Kontakt zu uns auf.