Réserver

Hôtel / Destination
Dates
Hôtes
2 Adultes / 0 Enfants
Code promotionnel
Vol + Hôtel
Chambre
Adultes
-
+
Enfants
-
+
+ Ajouter une chambre
CONFIRMER

Presse

El Punt / Gener 2020

Un guru convoca 2.000 persones a meditar a Lloret

L’hotel Azure, que forma part de la cadena H-TOP, ha atret l’interès dels organitzadors de l’esdeveniment. L’Azure, a tocar de la terminal d’autobusos, obrirà justament amb motiu de la meditació del barri de Fenals. La cadena, de moment, prefereix no donar detalls dels contactes amb els organitzadors de l’acte amb Dispenza. L’espai tindrà lloc en una parcel·la que és de la cadena, on hi ha ara un aparcament de busos, a prop de l’hotel Rigat. Les sessions seran intensives en aquest recinte privat i n’hi haurà una de pública a la platja de Fenals, a pocs metres.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, considera molt interessant l’acte de Dispenza per a la promoció turística. “L’esdeveniment ens ajuda a posicionar Lloret com a marca per a un mercat [l’estatunidenc] que no és dels majoritaris, però que va creixent a poc a poc […] La voluntat dels organitzadors és consolidar Lloret en temporada baixa [abans de Setmana Santa] per fer-hi l’esdeveniment, vinculat a la salut i al benestar.”

Per l’alcalde, Jaume Dulsat (JxCat), la setmana amb Dispenza és la demostració que una iniciativa privada (l’Azure) té “repercussió pública […] Això va molt més enllà del públic de vacances”. “Serà un muntatge molt ben fet, amb una zona molt gran per a les classes i tutories, servei de càtering i lavabos espectaculars. És un muntatge digne de veure”, hi afegeix. El retir avançat de finals de març obligarà l’Ajuntament a canviar l’emplaçament de l’aparcament de busos durant més de dos mesos.

Tous droits réservés. La reproduction, la distribution et la communication publique, y compris la mise à disposition, de la totalité ou d’une partie du contenu de ce site internet interdit est en l’absence de l’autorisation des personnes qui en détiennent les droits. Si vous avez des raisons de croire qu’un document publié sur ce site internet porte atteinte à vos droits de propriété ou à ceux d’une autre personne que vous représentez, nous vous prions de nous contacter à l’adresse info@lazure-hotel.com