Reservar

L'Azure Hotels

Reserva tu habitación

Hotel / Destino
Fechas
Nº de personas
2 Adultos / 0 Niños
Código promocional
Vuelo + Hotel
Habitación
Adultos
-
+
Niños
-
+
+ Añadir habitación
Confirmar selección

PRENSA

El Punt / Gener 2020

Un guru convoca 2.000 persones a meditar a Lloret

L’hotel Azure, que forma part de la cadena H-TOP, ha atret l’interès dels organitzadors de l’esdeveniment. L’Azure, a tocar de la terminal d’autobusos, obrirà justament amb motiu de la meditació del barri de Fenals. La cadena, de moment, prefereix no donar detalls dels contactes amb els organitzadors de l’acte amb Dispenza. L’espai tindrà lloc en una parcel·la que és de la cadena, on hi ha ara un aparcament de busos, a prop de l’hotel Rigat. Les sessions seran intensives en aquest recinte privat i n’hi haurà una de pública a la platja de Fenals, a pocs metres.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, considera molt interessant l’acte de Dispenza per a la promoció turística. “L’esdeveniment ens ajuda a posicionar Lloret com a marca per a un mercat [l’estatunidenc] que no és dels majoritaris, però que va creixent a poc a poc […] La voluntat dels organitzadors és consolidar Lloret en temporada baixa [abans de Setmana Santa] per fer-hi l’esdeveniment, vinculat a la salut i al benestar.”

Per l’alcalde, Jaume Dulsat (JxCat), la setmana amb Dispenza és la demostració que una iniciativa privada (l’Azure) té “repercussió pública […] Això va molt més enllà del públic de vacances”. “Serà un muntatge molt ben fet, amb una zona molt gran per a les classes i tutories, servei de càtering i lavabos espectaculars. És un muntatge digne de veure”, hi afegeix. El retir avançat de finals de març obligarà l’Ajuntament a canviar l’emplaçament de l’aparcament de busos durant més de dos mesos.

Todos los derechos reservados. Queda prohibida la reproducción, distribución y la comunicación pública, incluida su modalidad de puesta a disposición, de la totalidad o parte de los contenidos de esta página web sin la autorización de las personas que ostenten los derechos sobre los mismos. Si tienes razones para creer que algún material publicado en esta web está infringiendo sus derechos de propiedad o de otra persona a la que representes, por favor ponte en contacto con nosotros en info@lazure-hotel.com